Đerar Pike spreman da igra za džabe kako bi Barselona registrovala igrače 1EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Barselona je od početka prelaznog roka dovela petoricu vrhunskih igrača; ukupno za obeštećenje potrošila više od 150 miliona evra, ali ima problema da sve te novajlije registruje usled nedostatka novca. Đerar Pike, jedan od kapitena ekipe, spreman je na veliku finansijsku žrtvu i igranje za džabe u narednoj sezoni, kako bi Barsa ispunila sve finansijske obaveze.

As piše na naslovnoj strani da je Pike u razgovoru sa predsednikom Đoanom Laportom rekao da klub treba da izmeni ugovor koji imaju kako god želi. Poslednji put Đerar je potpisao ugovor sa Barselonom 2020. godine, a on ističe za dve sezone.

Pike je nedavno rekao i da bi igrao za džabe kako bi Barsa registrovala nove igrače, a među njima je i Robert Levandovski.Osim sjajnog poljskog napadača, letos su dovedeni i Frenk Kesi iz Milana (bez obeštećenja), kao i Kristensen iz Čelsija, dok su za angažovanje Rafinje, Žila Kundea i pomenutog Levandovskog iskorišćena sredstva u iznosu od 150 miliona evra. Da bi registrovala sve te novajlije, Barselona mora ili da proda Frenkija de Jonga (pominje se Čelsi u vrendosti od 80 miliona evra) ili da smanji plate najplaćenijim igračima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari