Đoković posle pobede u Torinu: Jedva čekam da odem na odmor (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle finalnog meča Završnog mastersa u Torinu, u kojem je pobedio Kaspera Ruda (7:5, 6:3), da je zadovoljan onim što je uradio u protekloj sezoni, iako mu je bilo onemogućeno da nastupa na većini važnih turnira.

„Sigurno sam govorio o ovoj čudnoj sezoni 1.000 puta tako da neću da se ponavljam, svi koji prate tenis znaju na šta mislim. Veliko olakšanje i zadovoljstvo, ali i jedva čekam da odmorim nekoliko nedelja. Bio sam ‘na iglama’ cele godine, da li zbog čekanja odobrenja da odem negde ili zbog turnira, tako da sam baš zadovoljan što sam godinu završio na pozitivan način“, rekao je Đoković.

On je dodao da je bio veoma nervozan tokom finalnog meča u Torinu, a naročito u trenucima kada je servirao za pobedu.

„Morao sam ceo meč da ostanem fokusiran, u svakom momentu može momentum da pređe na drugu stranu. Kada sam servirao za pobedu promašio sam par forhenda, sigurno sam osetio nervozu, ali sam završio to asom i veoma sam zadovoljan. Prošlo je sedam godina, mnogo je to vremena. Činjenica da sam čekao sedam godina čini ovu pobedu još slađom i većom“, izjavio je srpski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari