KK Partizan: Za tri dana prikupljeno 88.317.055 dinara donacije 1Foto: Beta/Dragana Stjepanovic

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je u donatorskoj akciji „Jedan Partizan imamo“, koju je klub iz Humske poreknuo na inicijativu navijača a u cilju otplate dela poreskog duga, za tri dana prikupljeno 88.317.055 dinara.

„Tri dana od početka akcije „Jedan Partizan imamo“ koju je iniciralo preko 2.000 navijača, simpatizera i dobro situiranih prijatelja crno-belih iz zemlje i inostranstva, prikupljeno je 88.317.055 dinara. Za svega 72 sata, registrovano je više od 9.000 uplata, uz veliki broj poziva i inicijativa da se ova akcija proširi“, saopštio je klub na svom sajtu.

„Jedan Partizan imamo“ je donatorska akcija koju je Partizan poreknuo na inicijativu navijača a u cilju otplate dela poreskog duga.

Klub je naveo i da ova akcija trajati „od 19. aprila do 13. maja nakon čega će Klub uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga“.

„Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari