Dragan Džajić o mogućnosti da Piksi ostane selektor Srbije: Ne znam kakav on tačno ima ugovor

Ostavite komentar


  1. Ne laži, Džajo bivsi majstore, jesi to od Vučica naučio? Predsednik FSS kanda ne zna kakav ugovor ima selektor. Ne laži, sedi.

  2. Dzaja bolje da je rekao-priznao da mora da pita Terzu, Nedimovica i AV-a o Piksijevom statusu.

  3. Abolirani nema pojma o ničemu sem sto je večno zahvalan AV..plus cerkica na listi…

  4. Dragan Đajić je legenda srbskog i jugoslovenskog nogometa i prema njemu se treba uvijek odnositi sa velikim poštovanjem. Nije bio samo odličan, jedan od najboljih nogometaša svog vremena, nego je bio i uzornog ponašanja na terenu i van njega, ostao je uzor mladima. Tada se nije štitilo napadače ko danas, koliko je samo dobio batina, svi su išli na njega. Sječam se najviše dve utakmice, oproštaj legendarnog Pele-a pred 200,000 gledalaca u Rio, bilo je 2-2, dao je prekrasan gol iz ogromne daljine i protiv Švedske u Zagrebu, bilo je 3-0 za Yu. Švedski bek je bio tada vrlo korektan, potpuno nadigran, ali nije napravio gotovo nijedan prekršaj. Ili ona sa Zvezdom protiv Real Madrida, bilo je 2-0 u Bg, on je dao prvi gol, glavom. Dobro je, da takav čovjek vodi Savez, to izaziva poštovanje u svetu. A to što on izbegava odgovore i prebacuje lopticu je samo dokaz, koliko je inteligentan. Bolje je biti realan i oprezan nego davati nerealna obečanja. Ni Ancelotti ne priča puno i ne kaže uvijek sve šta misli, a odlično vodi Real. Ima dana za srbski fudbal.

  5. Ne mogu da verujem…predsednik FSSrbijr ne zna kakav ugovor ima Piksi…pa ko zna,možda Steva Karapandza čuveni kuvar

  6. Predsednik FSS ne zna kakav ugovor ima selektor reprezentacije?Dzajo,Dzajo ti si bas sve prepustio onom“poljoprivredniku“.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.