Dragović opet u fokusu, iz Istanbula stiže zanimljiv poziv za kapitena Crvene zvezde 1Foto; Srdjan Stevanovic/Starsport

Iskusnom defanzivcu u junu ističe ugovor sa Crvenom zvezdom tako da već sada može da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Aleksandar Dragović u Crvenoj zvezdi od 2021. slovi za jednog od pouzdanijih defanzivaca.

Prošlog leta postao je i kapiten ekipe, međutim u junu bi i definitivno mogao da napusti Ljutice Bogdana.

Nekadašnjem reprezentativcu Austirje za šest meseci ističe ugovor sa crveno-belima i prema propisima FIFA već sada može da pregovara sa zainteresovanim stranama.

Nedavno se pojavila vest da je Dejan Stanković još uvek voljan da ga angažuje nakon što u tome nije uspeo dok je vodio Sampdoriju.

Opcija da pojača Ferencvaroš još uvek nije propala, međutim za znanje i iskustvo Dragovića interesovanje je pokazao i istanbulski gigant.

Prema pisanju turskih medija, predstavnici Bešiktaša već su boravili u Beogradu rešeni da transfer kapitena crveno-belih utanače već početkom januara.

„Orlovima“ se poprilično žuri s obzirom na to da su trenutno peti na tabeli turskog prvenstva bez nekih naročitih šansi da ugroze Fenerbahče i Galatasaraj.

Na drugoj strani, u Crvenoj zvezdi znaju da i ovako porozna, bez Dragovića, odbrana srpskog velikana može postati veoma bušna i to u okolnostima kada bi u Partizanu trebalo da imaju ravnopravnog takmaca u borbi za titulu.

Srbin iz Beča je prethodne zime želeo da napusti Crvenu zvezdu. Jasno je to stavljao na znanje u razgovorima sa rukovodstvom kluba, međutim ostao je u Ljutice Bogdana. Kasnije dobio i kapitensku traku.

Dragović je u više navrata ponovio da bi voleo da karijeru završi u bečkoj Austriji, klubu u kojem je i počeo da se bavi fudbalom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari