igor duljajFoto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je da još uvek nije siguran da li će Fuseni Dijabate biti u ekipi koja će sutra igrati protiv Čukaričkog u derbi utakmici poslednjeg kola ligaškog dela Superlige Srbije.

Napadač crno-belih se sa zakašnjenjem vratio u Beograd nakon što je boravio u Maliju tokom reprezentativne pauze, a Duljaj je najavljivao kako će od uprave tražiti da kazni Dijabatea.

– U ovom trenutku svaki igrač je potreban Partizanu, nema nikakve sujete, svako ko može da pomogne je dobrodošao. Teško je reći u kakvom je stanju, čak i kada je neko na visokom nivou, a ne trenira deset dana, teško je da se vrati u formu u kojoj je bio pre toga – izjavio je trener crno-belih, a zatim dodao:

– Neki put možete da odigrate utakmicu na svežinu, teško je pogađati šta bi bilo najbolje. Ne znam da li je motivisan, treba videti na treningu, danas ćemo videti kako će da izgleda.

Portparolka kluba Biljana Obradović rekla je da disciplinska komisija razmatra kasnjenje Dijabatea i dodala da će javnost biti obaveštena kada se slučaj reši.

Pred mečeve poslednjeg kola Partizan se nalazi na četvrtom mestu Superlige sa 57 bodova, dva manje od TSC i Čukaričkog koji dele drugo i treće mesto.

Duel 30. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se na Banovom Brdu, a počinje u 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari