Duško Ivanovićfoto STARSPORT

Uspeli su košarkaši Crvene zvezde da u neizvesnoj završnici sačuvaju minimalnu prednost i vežu treću evroligašku pobedu. Makabi je preko Lorenca Brauna imao šut za pobedu, ali je njegov promašaj označio i slavlje crveno-belih (69:68).

U analizi učinjenog, u kratkom osvrtu, a sve zbog meča Srbija-Brazil na startu Mundijala, Duko Ivanović je bio objektivan i samokritičan.

„Utakmica je bila baš onakva kakvu smo očekivali, jaka odbrana je odlučila. Imali smo neke probleme sa „pik end rolom“, ali na kraju smo igrali odličnu odbranu. Ja nikada ne pritiskam igrače, želim da uvek daju svoj maksimum, nije lako izvesti ono što ja tražim“, istakao je Ivanović.

Iako su rezultati dobri, tačnije perfektni, s obzirom na to da od dolaska Ivanovića Zvezda ima maksimalne tri pobede, Ivanović je svestan da trenerski nije mogao puno otga da uradi.

„Ništa ja nisam uradio, to su igrači pobedili. Ono što sam rekao prvi dan, strpljenje i rad. to želim od njih. Moramo da nastavimo. Za sada je dovoljno, ali sledeća utakmica, moraćemo bolje“, jasno je crnogorskom stručnjaku da su rezultati trenutno mnogo bolji od igre koju pružaju Branko Lazić i saigrači.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari