Duško Vujošević za Danas: Nije mi jasna Milojevićeva izjava o hibridnom ratu protiv Zvezde 1Foto: Marko Djokovic/Starsport

Nekadašnji predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević kaže da je gledao 172. večiti derbi i smatra da su crno-beli oštećeni nekim odlukama sudije.

– Nije mi jasna odluka da najvažniju utakmicu u prvenstvu ne sudi najbolji sudija na listi UEFA i već ta činjenica je veoma problematična. Postavlja se pitanje koji su motivi da se on izabere, posebno ako se ima u vidu da je bilo puno odluka na štetu Partizana. Takođe, Zvezda je odigrala mnogo bolje i stvorila više šansi, ali s obzirom na to kakve uslove ima taj klub može se reći da je ovo podvig za Partizan. Borili su se kao vukovi, ali treba reći i da Duljaj pravi čuda. On se bori za tim, a tim se bori za njega i za navijače – rekao je za Danas bivši trener košarkaša kluba iz Humske.

Trener Zvezde Vladan Milojević rekao je posle derbija da se protiv crveno-belih vodi hibridni rat, a u tom kontekstu je spomenuo i vređanje predsednika.

– Ne bih ja to puno komentarisao, čovek ima pravo da kaže šta misli. Ovo je demokratija, pa tako i ja pričam ono što mislim. Svakako da nisam objektivan, jer navijam za Partizan. Ipak, nije mi jasno kakav je to hibridni rat protiv Crvene zvezde ako se priča protiv predsednika, ne razumem? Predsednik je čovek koji voli sport, nije takav tip navijača da je neobjektivan, već ima državničku širinu da ulaže i razvija mnoge klubove i sportove – kaže Vujošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari