Glasovi za predsednika FSS su izgleda već javno izbrojani: Džajić predsednik 20 dana pre izbora

Ostavite komentar


  1. Kakva sabornost clanova fuzbalske mafije u Srbiji. Kako neko sme da se umesa u njihovu lukrativnu teglu sa medom ? A vrhovni sef komanduje.

  2. Jadan čovek da slupa onakvu karijeru sa barabama ???
    Koriste ga da FFS nastavi da brutalno pere pare !!!

  3. Fudbaler ,koji pije sok od djusa,a drugi poglavica pije sok od breskve,svojevremeno bio procesuiran za finansijske malverzacije,koje nikada nisu imale normalan sudski postupak i na osnovu čega je oslobodjen. Očigledno je čovek sposoban,pa ko velie da bude poglavica unutar tamnog vilajeta fuzbala,zabave i rekreacije. Laku noć krpenjačo.

  4. Mislite li da je „nestankom“ Kokeza nestala trulez iz FSS? Sve je isto,samo njega nema…
    Zato,budite uvereni da niko od njihovih ‘protivnika'(Bane Ivanovic,Vidic)nema sansu da udje u FSS. Ko bi nekome predao „brod pun para“…Videli ste kako su delili i kome po 100.000 ili vise evra.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.