Dzjuba ne dolazi na pripreme Rusije 1epa09292174 Artem Dzyuba of Russia reacts during the UEFA EURO 2020 group B preliminary round soccer match between Russia and Denmark in Copenhagen, Denmark, 21 June 2021. EPA-EFE/Friedemann Vogel / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Kapiten fudbalske reprezentacije Rusije Artjom Dzjuba neće se priključiti nacionalnom timu na treninzima koji počinju 21. marta.

Rusija je suspendovana iz međunarodnih takmičenja, nacionalni tim neće igrati plej-of za Mundijal, ali će se selekcija okupiti za šest dana, s tim da poziv selektora nije obavezan ni za jednog igrača.

Dzjuba je obavestio selektora Valerija Karpina da nije u stanju da bude deo reprezentacije. „On mi je rekao da zbog teške situacije u Ukrajini, gde ima mnogo rođaka, nije u stanju da dođe na okupljanje. Objasnio je to porodičnim razlozima i izvinio se“, rekao je Karpin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari