"Elixir Zorka" i RK "Metaloplastika" potpisali ugovor o saradnji i sponzorstvu 1Foto: RK "Metaloplastika Eliksir"

Šabačka kompanija „Eliksir Zorka“, novi je generalni sponzor šabačkog rukometnog kluba, koji od sada nosi zvanično ime Rukometni klub „Metaloplastika Eliksir“.

Predsednik UO kluba Branislav Đurković rekao je da im je veliko zadovolstvo što je jedna uspešna kompanija u Metaloplastici prepoznala iskrenog sportskog prijatelja i saradnika.

„Rukovodstvo kluba je od početka mandata posvećeno približavanja kluba gradu i privrednim subjektima i ugovor je dokaz uspeha na tom polju“, izjavio je Đurković.

Generalni direktor kompanije „Eliksir Zorka“ Stefan Komazec, rekao je da je ugovor sa Metaloplastikom saradnja dva brenda grada.

„Želimo da budemo šampioni u našem poslu kroz kvalitet, pouzdanost, kao takvi smo već prepoznati i nadamo se da ćemo doprineti da i Metaloplastika ostvari šampionske ambicije“, istakao je Komazec.

Sponzorski ugovor između „Elixir Zorke“ i RK „Metaloplastika“, za takmičarsku sezonu 2022/23, potpisan je juče u prostorijama poslovne zgrade Elixir Grupe i vredan je deset miliona dinara.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari