Pošta Srbije i Ananas ecommerce potpisali ugovor o saradnji 1foto (BETAPHOTO/MILAN TIMOTIĆ/MO)

Pošta Srbije počela je saradnju sa platformom za onlajn kupovinu Ananas ecommerce u vlasništvu Delta holdinga Miroslava Miškovića.

Ugovor o saradnji potpisali su vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević i generalni direktor Ananas ecommerce-a Marko Carević.

Nakon potpisivanja ugovora u sedištu Pošte Srbije, Carević je istakao da je ova kompanija ponosna što je dobila priliku da ostvari saradnju sa Poštom Srbije i time doprinese još boljem iskustvu kupaca, a istovremeno i jačanju poslovanja.

„Snaga i veličina Pošte Srbije nam je kako motiv tako i odličan oslonac za dalji razvoj Ananas ekosistema. Od samog pokretanja Ananasa, fokus poslovanja je na vrhunskom servisu, što smo izuzetnim rezultatima i dokazali. Baš zbog toga, strateška saradnja s tržišnim liderom u oblasti kurirskih usluga u Srbiji za nas predstavlja veliko zadovoljstvo, ali i veliki poslovni uspeh“, izjavio je Carević, objavila je Pošta Srbije.

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević izjavio je da kurirski servis Pošte Srbije – Post Ekspres „sa svojom razgranatom i savremenom poštanskom mrežom već dvadeset godina korisnicima omogućava najbrži, najkvalitetniji i najsigurniji prenos pošiljaka u unutrašnjem saobraćaju na teritoriji cele Srbije“.

„Drago nam je što je jedna velika i pouzdana platforma kao što je Ananas prepoznala upravo te kvalitete Pošte Srbije i što smo današnjim potpisivanjem, kao dve kompanije koje su poznate upravo kao pouzdane, brze i pristupačne korisnicima Ananasa omogućuli još bolje korisničko iskustvo“, izjavio je Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari