Fakundo Kampaco nije odgovorio na pitanje da li ostaje u Crvenoj zvezdi: Još nije trenutak da se priča o tome 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco, posle meča u kojem su crveno-beli pobedili Fenerbahče (91:89), nije želeo da direktno odgovori na pitanje da li će i sledeće sezone nastupati za klub iz Beograda.

– Nismo pričali o tome još, ali mislim da još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica da mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti – izjavio je Argentinac.

On je dodao da su crveno-beli bili veoma motivisani na meču sa Fenerbahčeom iako su ranije izgubili šanse da se plasira u plej-of Evrolige.

– Hteli smo da svaku utakmicu igramo kao finale. Tako je, kako je. Nismo uspeli da uđemo u Top 8, najbolje mesto koje možemo da osvojimo je 10 i uradili smo sve od sebe da to uspemo. Mislim da smo uradili mnogo poslednjih meseci i da će nam to pomoći – rekao je plejmejker kluba sa Malog Kalemegdana.

Kampaco je krajem 2022. godine stigao u Zvezdu, ali je zbog kazne za crveno-bele počeo da igra u Evroligi tek od marta i bio jedan od najzaslužnijih za pet uzastopnih pobeda crveno-belih u finišu ligaškog dela takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari