Derbi meč trećeg kola domaćeg šampionata igra se u Pioniru, gde na noge Crvenoj zvezdi stiže Hemofarm. Vrščani su sjajno započeli takmičenje, imaju dve pobede i trenutno drže lidersku poziciju, dok su crveno-beli posle rutinske pobede nad Vizurom, u potpunosti podbacili u Železniku protiv FMP.

Derbi meč trećeg kola domaćeg šampionata igra se u Pioniru, gde na noge Crvenoj zvezdi stiže Hemofarm. Vrščani su sjajno započeli takmičenje, imaju dve pobede i trenutno drže lidersku poziciju, dok su crveno-beli posle rutinske pobede nad Vizurom, u potpunosti podbacili u Železniku protiv FMP. Izabranici Stevana Karadžića pod hitno moraju da konsoliduju svoje redove ukoliko misle da se iole ozbiljnije uključe u šampionsku trku, a veliki problem je svakako i povreda kapitena Dragićevića, koji je neizvestan za duel sa „farmaceutima“. Meč u Pioniru igra se u večernjem terminu, od 19 sati.
Aktuelni šampion Partizan konačno će ovog vikenda startovati i u domaćem šampionatu, a svoj prvi meč odigraće protiv Vojvodine. „Karta“ na koju mogu da igraju Novosađani svakako je umor crno-belih od obaveza u Evroligi, kao i prednost domaćeg terena, dok sa druge strane, puleni Duška Vujoševića ne bi trebalo sebi da dozvole kiks odmah na startu jer će im posle sigurno biti teže da nadoknade nedostatak. Duel u Spensu zakazan je za 16.30.

Parovi 3. kola

Lajons – FMP, Vizura – Borac, Crvena zvezda – Hemofarm, Vojvodina – Partizan. Tabela: Hemofarm 2-0, Vojvodina 1-1, Crvena zvezda 1-1, FMP 1-0, Lajons 1-0, Borac 0-2, Vizura 0-2, Partizan.

U preostale dve utakmice Lajonsi dočekuju FMP (18.00), dok čačanski Borac ide u goste Vizuri na Tošin bunar (19.00).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari