FK Novi Pazar: Tretirate nas kao neželjeni element, razmislićemo o baražu 1Foto: N. Kočović

Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar saopštio je da će razmisliti da li će uopšte igrati u baražu za opstanak u Super ligi Srbije jer se “tretiraju kao nepoželjan element u superligaškom društvu”.

Oni su se, nakon poraza od Radnika iz Surdulice (0:1) na domaćem terenu, oglasili i istakli da su se svi rezultati pretposlednjeg kola mogli predvideti, a da su oni jedino igrali pošteno.

“Pretposlednje kolo ogolilo je neregularnost prvenstva u Srbiji i to od strane onih koji sve vreme optužuju Novi Pazar. Verujemo da su srećni svi u Fudbalskom savezu Srbije i klubovima jer ćemo igrati u baražu. Međutim, uprava će na sednici naredne sedmice odlučiti da li ćemo uopšte igrati baraž, svesni smo da će biti dodatnih mahinacija i manipulacija, kako bi se sprečilo da naš klub ostane u elitnom takmičenju”, navodi se u saoštenju.

Novopazarci navode da se tokom čitavog prvenstva “bore sami protiv svih”, optužujući medije i klubove za brutalnu kampanju protiv njih.

Podsećamo da je Disciplinska komisija FSS nedavno kaznila Novi Pazar sa 10 miliona dinara i uslovnim oduzimanjem šest bodova zbog dojave UEFA da su učestvovali u nameštanju rezultata.

“Utakmica sa Radnikom pokazala je besmislenost optužbi na naš računa da je ishod tog meča unapred poznat”, dodali su Pazarci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari