Predsednik Torina: Besan sam zbog laži o sukobu Radonjića s trenerom, nije igrao zato što je povređen 1Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Da vihorno krilo Nemanja Radonjić u Torinu nije u prvom planu hrvatskog trenera Ivana Jurića vidi se iz aviona.

Čim, međutim, nije bio ni na klupi za poslednju utakmicu 14. kola italijanskog fudbalskog prvenstva, u kojoj su „bikovi“ kod kuće nadigrali Atalantu s 3:0, iznilila je u javnost vest da je odstranjen iz tima zbog nediscipline i lenjosti.

Predsednik kluba Urbano Kairo, italijanski poslovni čovek iz medijske industrije, malte ne da se razjario kao bik kad su ga posle meča pitali, između ostalog, o Radonjiću.

„Besan sam na onoga koji je tu laž pustio u javnost. Radonjić se povredio na treningu. Zato nije bio ni na klupi jer je, složićete se, beskorisno stavljati među rezerve igrača na koga ne možete da računate. Nema ništa od tih insinuacija. Radonjić se ni sa kim nije svađao, a kamoli da se potukao“, odsečan je bio Kairo.

Pre nepuna dva meseca Kairo je dao ovakvo mišljenje o srpskom reprezentativcu.

„Talenat je važan, ali mora se biti i disciplinovan. Radonjić je dobar momak, odličan fudbaler, ali mora da učini mnogo više da bi bio i šampion. Ima 27 godina i šteta bi bilo da karijeru završi na trenutnom nivou. Mora da ima i kontinuitet da bi sve to postigao“.

Za razliku od Radonjića drugi Nišlija je standardan u Torinovom timu. Ivan Ilić, koga je Jurić doveo jer se u njegov kvalitet uverio dok ga je trenirao u Veroni, odigrao je celu utakmicu i protiv Atalante. Vanja Milinković Savić je neprikosnoven na golu, a i u duelu s crno-blavima iz Bergama imao je dve-tri odlične odbrane.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari