„Odlučeno je da se to dete Jovan Miladinović uništi“: Šta se desi kad Zvezdan Terzić umesto golmanskog dragulja vidi zlatnu koku?

Ostavite komentar


  1. Sigurno je da se sve vrti oko novca. Sigurno da brat Terza ima zelju da se licno omrsi,cak I na stetu svog kluba. Ali to isto zeli I menadzer, a mozda I otac, koji ne bi bi prvi koji bi upropastio karijeru svoga sina. Toga, smo se vec nagledali u fudbalu. Na zalost menadzeri u Srbiji su na nivou pilicara, roditelji bi da unovce dete a predsednik kluba se ponasa kao robovlasnik. Pravo je na strani igraca. Samo da dozivi.

  2. Vucic“za našu decu“a za kriminalca Terzića i njegovu kriminalnu decu sloboda i ako su kriminalci
    TO je danas Srbija ili ono što je od Srbije ostalo za ovih 12 godina vlasti najvećeg kriminalca.

  3. Mnogo su se osilili.To me plasi da su ubedjeni da im nije krj njihovom bahadjenju.

  4. A ko ono beše „vatreni“ navijač Zvezde? Svemogući nepomenik? Ko li vuče konce i kom Bogu se Terzić klanja? Grof od Jajinaca?

  5. Da, igraju se bogova. A to sto kao roditelj, si sam danas u sportu i ulazes u svoje dete, pokusavas da i finansijski i na sve druge moguce nacine izgradis coveka i sportistu i onda dotrce ovi lesinari kojima nikada nije dosta, da skidaju kajmak. Ovo je problem svih roditelja mladih sportista, sve ogrezlo u korupciji i kriminalu.

  6. Meni bi bilo cudno da je drukcije. Nema sale kod lica s poternice. I decko i njegov otac su hrabri ljudi. Drzavo,o drzavo postojis li uopste?

  7. Utešno je što će sud u Lozani rešavati spor ali vreme prolazi mladiću kojem bi ove bitange trebalo da pomažu u napredovanju a ne da mu onemogućavaju da bude ono što može. Bojim se da ovaj mladić nije jedini kojem se ovo dešava. Zato već 30 godina ne gledam fudbal.

  8. Za momka bi bilo najbolje, da ga otme neka strana sila, jer ovde ako nije po njihovom, mogu mu jos i prebiti noge.

  9. Kada ce vec tog Terzica da maknu?Ovo je nenormalno sta sve radi.Unistio totalno klub.

  10. Ogrezlo sve u korupciji, ali ovo što radi Terzić je samo nastavak onoga što radi NEPOMENIK sa svojom kamarilom. A čini mi se da i onaj sukob sinova (i njihovim hapšenjem za prebijanje istog) sa onim menadzerom fudbalskim ima veze sa transferima/reketiranjem pa sada svi zaključite kakvo je to okruženje kriminogenog tipa da bi trebalo Zvezdu suspendovati od strane Evrope i sveta sve dok ne promene kompletno kriminogeno rukovodstvo. (isto važi i za komšije sa Vučelićem i Vazurom)

  11. Zvezda i Partizan sa svojim navijačima i upravama su najveće zlo u našem sportu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.