Fudbaler Nenad Gavrić prešao u Novi Pazar zbog trenera Gaćinovića 1Foto: FK Novi Pazar

Fudbaler Nenad Gavrić istakao je na promociji da je ponudu Novog Pazara prihvatio najviše zbog trenera Vladimira Gaćinovića.

Ofanzivni vezista, koji je sa Novim Pazarom potpisao ugovor do kraja sezone, kazao je sa Gaćinovićem imao sjajnu sezonu u Radničkom iz Niša.

“Pružao sam partije karijere u Radničkom iz Niša pretprošle sezone, postigao sam devet golova i dodao šest asistencija. Voleo bih da to ponovim i odužim se ljudima koji su me u Novom Pazaru sjajno prihvatili”, poručio je Gavrić.

Ovaj tridesetogodišnjak je poslednji angažman imao u Ksantiju iz Grčke, a tokom karijere, pored Radničkog iz Niša, igrao je i za Kaspij iz Kazahstana, Napredak, Mačvu, Mladost iz Lučana, Vojvodinu i Crvenu zvezdu. Sa crveno-belima iz Beograda osvojio je i titulu 2016. godine.

“Dopada mi se ova priča u Pazaru. Momci su vezali tri pobede, šteta što nije bilo bodova u prva tri kola, ali i ovo bi svi oberučke prihvatili da im je neko ponudio na početku sezone”, dodao je rođeni Šapčanin.

Gavrić neće biti u konkurenciji za sastav Novog Pazara u meču sedmog kola Super lige Srbije protiv Napretka, a očekuje se da počne da trenira sa novim saigračima u ponedeljak.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari