Fudbaleri Novog Pazara jure sedmu pobedu u nizu, Gaćinović oprezan 1Foto: FK Novi Pazar

Fudbaleri Novog Pazara gostovaće u ponedeljak kragujevačkom Radničkom 1923 u 10. kolu Super lige Srbije, a ekipa Vladimira Gaćinovića u taj meč ulazi nakon šest uzastopnih pobeda.

Iskusni strateg Novog Pazara kaže da su njegovi igrači maksimalno skoncentrisani i dobro raspoloženi za meč sa Radničkim 1923, ekipom koja je u prošlosti znala da bude nezgodan rival timu sa Džaizkogin arene.

“Odmarali su neke igrače na prošlom gostovanju TSC-u. Što se nas tiče, mislim da smo kadri da iznesemo teret koji smo sami sebi stavili na leđa uspešnom serijom, ali koji sa zadovoljstvom nosimo. Posle dobrih rezultati, porasli su apetiti svima”, naveo je trener trenutno drugoplasirane ekipe u prvenstvu Srbije.

Gaćinović je ocenio da Kragujevčani stilom igre najviše podsećaju na TSC, ekipu koju je Novi Pazar pobedio, dok energijom liče na Javor, od kojih su “plavi” poraženi.

“Možda mogu tako da se uporede, ali ne volim da se mi prilagođavamo protivniku, već oni nama”, kratko je rekao trener Novog Pazara.

Radnički je nakon dva poraza 11. na tabeli sa devet bodova, duplo manje od Novog Pazara, ispred kojeg je samo Crvena zvezda koju će ugostiti u sledećem kolu.

“Tek posle utakmice u Kragujevcu ćemo razmišljati o narednom duelu sa Crvenom zvezdom, a potom o Kolubari”, dodaje Gaćinović.

Utakmica 10. kola Super lige Srbije Radnički 1923 – Novi Pazar igraće se na Čika Dači u ponedeljak od 16 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari