Fudbaleri Partizana demantovali da su ih navijači maltretirali: Mediji žele da naruše atmosferu u klubu (VIDEO) 1Foto: Starsport

Kapiten Partizana Slobodan Urošević i golman Nemanja Stevanović objavili su saopštenje u kojem su demantovali informacije da su navijači crno-belih maltretirali fudbalere kluba iz Humske posle utakmice sa AEK.

„Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu“, piše u saopštenju.

 


Kako se vidi na snimcima koji su objavljeni na Tviteru, igrači su stajali ispred južne tribine, dok su navijači od njih tražili da zajedno skandiraju „uprava, napolje“.

Fudbaleri se nisu pridružili svojim pristalicama u zahtevu da čelnici crno-belih podnesu ostavke, nakon čega su ih navijači „nagradili“ vređajem i zvižducima,

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari