Fudbaleri Partizana ubedljivi protiv Inđije 1Foto: Pixabay/StockSnap

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Indjiji domaću ekipu sa ubedljivih 6:0, u meču 24. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su poveli već u sedmom minutu meča kada je dosuđen penal, nakon što je Kosta Aleksić povukao igrača gostujućeg tima Ivana Obradovića u svom šesnaestercu. Precizan sa „bele tačke“ je minut kasnije bio Izraelac Birbas Natho.

U nastavku meča nije bilo velikih prilika na obe strane, sve do 41. minuta kada je gol, na asistenciju Takume Asana, postigao Lazar Marković.

Crno-beli su do kraja prvog poluvremena iskoristili grešku golmana gostiju Marka Jovičića, a gol je postigao Miloš Jojić u drugom minutu sudijske nadoknade, na još jednu asistenciju Asana.

Odličnu partiju Japanac u dresu Partizana je potvrdio golom u 51. minutu meča, a nakon nesporazuma dvojice igrača Indjije u skoku, gol je postigao i mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović u 79. minutu.

Najbolju priliku na meču domaća ekipa imala je u 84. minutu, kada je udarac Nebojše Bastajića zaustavio golman crno-belih Vladimir Stojković.

Konačnih 6:0 postavio je Igor Vujačić golom u 89. minutu meča.

Ovo je Partizanu 13. uzastopna pobeda u svim takmičenjima i sada ima 59 bodova na drugom mestu superligaške tabele, tri manje od Crvene zvezde. Indjija je na 17. poziciji sa 22 boda.

U sledećem kolu Partizan dočekuje Vojvodinu, a Indjija gostuje Javoru u Ivanjici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari