Svi ljubitelji fudbala i gejminga imaće priliku da se od 10. aprila do 27. maja u odabranim lokalima širom Srbije nadmeću na prvom Heineken i Sony PS4 „Pro Evolution Soccer 2017” turniru.

 Uz naručeno Heineken pivo, stiče se pravo na partiju igre PES na PS4 Pro konzoli. Takmiče se parovi u igri 2 na 2, a učesnik će moći da odabere svog saigrača i da zajedno osvoje Heineken dnevne nagrade. Najbolje plasirana ekipa iz svakog lokala stiče pravo učešća u velikom finalu u Beogradu početkom juna, a glavna nagrada za pobednike finala je Sony PS4 Pro.

Tim povodom organizovana je svečanost u restoranu „Chez Nik”, kojoj su prisustvovali legendarni fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, Saša Ilić i Nenad Milijaš. Dvojica sportista su proglasili početak turnira uz Heineken® i PS4 Pro konzolu. Duel asova sa fudbalskog terena očekivano je protekao u duhu fer pleja. Saša je izabrao da upravlja ekipom Reala iz Madrida, a Nenad je „vodio” Barselonu. Rezultat u virtuelnoj utakmici ekipa, koje se inače sastaju u četvrtfinalu Lige šampiona, je bio nerešen 1:1.

Takmičenje u PESu biće održano u Beogradu, Kruševcu, Nišu, Kragujevcu i u Subotici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari