Fudbaleri Zvezde pobedili Proleter 1Foto: Beta/ Branislav Božić

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu novosadski Proleter sa 4:0, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

Zvezda je povela u 35. minutu golom Ričmonda Boaćija, a prednost je u 68. minutu udvostručio Marko Marin. Treći gol postigao je Mirko Ivanić u 76. minutu, a konačan rezultat postavio je Boaći u 82. minutu.

Zvezda je regularni deo Super lige završila kao jedina neporažena sa 84 boda i kao prvoplasirana ide u plej-of. Takođe, u plej-ofu je i Proleter, koji je zauzeo osmo mesto sa 38 bodova.

Posle 30 utakmica u Super ligi, bodovi će se podeliti, a igraju se plej-of, u kome će igrati prvih osam ekipa i plej-aut, u kome će igrati ekipe plasirane od devetog do 16. mesta na tabeli.

Sa prvog mesta u plej-of će Zvezda, drugi je Radnički, a Partizan treći. Čukarički je četvrti, Mladost je peta, Napredak je šesti, sedma je Vojvodina, a Proleter osmi.

U plej-autu će igrati Spartak, Radnik, Voždovac, Mačva, Bačka, Rad, Dinamo i Zemun.

Utakmice 31. kola Super lige, odnosno prvog kola plej-ofa i plej-auta igraju se sledeće subote.

U plej-ofu u prvom kolu igraju prvoplasirana ekipa protiv drugoplasirane, trećeplasirana protiv četvrtoplasirane, petoplasirana protiv šestoplasirane i sedmoplasirana protiv osmoplasirane.

U prvom kolu plej-auta igraju deveta i 14. ekipa na tabeli, 10. i 13, zatim 11. i 16. ekipa i 12. i 15. ekipa na tabeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari