D. Tošić, što bi trebalo da znači određene kadrovske korekcije sastava iz prethodne provere sa kineskim olimpijcima (0:0).
Danas ili najkasnije sutra trebalo bi definitivno da bude poznato hoće li Srbija na OI moći da računa na Stefana Babovića i Filipa Đorđevića. Njihov klub Nant nije uvažio odluku sudije Svetske fudbalske federacije, kojom je prošle nedelje svim klubovima opet naloženo da puste sve potencijalne reprezentativce mlađe od 23 godine, već je zaštitu svojih interesa zatražio pred Arbitražnim sportskim sudom u Švajcarskoj, od čijeg izjašnjavanja zavisi status pomenutog dvojca.

D. Tošić, što bi trebalo da znači određene kadrovske korekcije sastava iz prethodne provere sa kineskim olimpijcima (0:0).
Danas ili najkasnije sutra trebalo bi definitivno da bude poznato hoće li Srbija na OI moći da računa na Stefana Babovića i Filipa Đorđevića. Njihov klub Nant nije uvažio odluku sudije Svetske fudbalske federacije, kojom je prošle nedelje svim klubovima opet naloženo da puste sve potencijalne reprezentativce mlađe od 23 godine, već je zaštitu svojih interesa zatražio pred Arbitražnim sportskim sudom u Švajcarskoj, od čijeg izjašnjavanja zavisi status pomenutog dvojca. Pitanje je, međutim, koliko bi eventualno odbijanje žalbe francuskog prvoligaša koristilo ekipi u ovom trenutku, imajući u vidu vreme potrebno za aklimatizaciju i to da „orlovi“ već u četvrtak kreću u realno teško izvodljivu misiju osvajanja nekog od prva dva mesta u grupi, u kojoj je i glavni kandidat za zlato Argentina, verovatno predvođena Barseloninim „vanzemaljcem“ Mesijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari