"Gest za pamćenje": Čime je Partizanov trener, Gordan Petrić, "kupio" ekipu i upravu Novog Pazara 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Događaj sa priprema dva kluba u Turskoj pokazuje da ipak nije baš sve tako crno u srpskom fudbalu.

Možda potez Gordana Petrića nije za rubriku „verovali ili ne“, ali je ljudskost šefa stručnog štaba Partizana oduševila ljude iz redova superligaškog rivala crno-belih.

Toliko da su mu se putem društvenih mreža zahvalili na tome kako se poneo prema njihovom prvotimcu Semiru Aliću, povređenom u prijateljskom meču sa Kapazom.

Petrić je bio u grupi posmatrača duela u Beleku, da bi, kada je mladi fudbaler završio na nosilima sišao sa tribine, preskočio ogradu i zagrljajem mu dao podršku i ohrabrenja.

Novopazarci imaju lepe reči i za Partizan, jer je njihov rival iz domaćeg prvenstva ponudio svu potrebnu ppmoć u zbrinjavanju Alića, poslavši mu pride poklon u smeštaj.

„Na jučerašnjoj pripremnoj utakmici koju je naš klub odigrao protiv ekipe Kapaza povredu je doživeo naš mladi fudbaler Semir Alić. Gest za pamćenje napravio je prvi trener FK Partizan, Gordan Petrić koji je u trenucima kada je ambulantno vozilo došlo da transportuje povređenog igrača, preskočio ogradu terena prišao do Semira koji je ležao na nosilima i zagrljajem mu pružio podršku.

Takođe, trener je odmah upravi FK Novi Pazar ponudio pomoć i sve kapacitete FK Partizan u eventualnom zbrinjavanju našeg fudbalera. Utakmici su pored trenera Partizana prisustvovali i njegove kolege iz FK Partizan, delegacija FK TSC kao i još dvadesetak gledalaca.

Nakon utakmice FK Partizan poslao je i poklon na recepciju hotela u kom su smešteni plavi a koji je prosleđen Semiru Aliću. Stepen povrede našeg mladog fudbalera biće poznat tek nakon detaljnijih analiza.
FK Novi Pazar najiskrenije se zahvaljuje Gordanu Petriću i FK Partizan na ovom zaista lepom gestu. 💙🙏“, stoji u Fejsbuk objavi Novog Pazara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari