Glavobolja za selektora Srbije: Vanja povređen, neće poravnati klupski rekord 1foto Predrag Milosavljević/Starsport

Vanja Milinković Savić nije u protokolu za meč između Atalante i Torina.

Dragan Stojković Piksi odbrojava dane do okupljanja reprezentativaca Srbije i početka priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Pomno selektor prati svoje izabranike koji polako privode kraju svoje klupske sezone.

Nažalost, potencijalni problemi sa povredama moriće popularnog Piksija sve dok ne bude okupio Dušana Tadića i saigrače.

Nepovoljnu vest danas je čuo iz Bergama, s obzirom na to da Vanja Milinković Savić nije u protokolu za meč 37. kola Serije A.

Torino gostuje Atalanti, a prema saznanjima Đanluke Di Marcija, novinara Sky Sporta, Vanja je izostavljen iz konkurencije zbog povrede mišića.

Preciznije informacije u vezi sa stepenom povrede nisu objavljene, mada se može pretpostaviti da je Milinković Savić izostavljen pre svega iz predostrožnosti.

Selektor Stojković trebalo bi da obavi „prozivku“ 1. juna, a do tada bi trebalo i da bude poznato o kakvoj je povredi reč, kada je u pitanju prvi golman reprezentacije Srbije.

Nažalost, zbog današnjeg odsustva sa terena, Vanja neće biti u prilici da poravna klupski rekord po broju utakmica u jednoj sezoni na kojima nije savladan.

On je ove sezone imao čak 18 „klin šitova“, a rekord je u vlasništvu Lućana Kastelinija koji je u sezoni 1976/77 imao 19 utakmica na kojima nije primio nijedan gol.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari