Nastavlja se kragujevačka bajka, Feđa Dudić ostaje trener Radničkog 1foto: ©fkradnicki1923

Saradnja oročena na godinu dana.

Sezona u Superligi Srbije zvanično je završena u subotu. Crvena zvezda je na ubedljiv način došla do sedme uzastopne, a ukupno 35. titule, Partizan je rezultatski napravio iskorak u odnosu na prošlu takmičarsku godinu zauzimanjem drugog mesta, dok je kragujevački Radnički percipiran od većine protagonista i navijača kao najprijatnije iznenađenje.

Ekipa koja je do septembra meseca imala svega jednu pobedu i tavorila na dnu tabele, doživela je potpuni procvat kada je na mesto šefa struke došao Feđa Dudić.

Stručnjak iz Bosne i Hercegovine napravio je neverovatne promene u redovima Šumadinaca u meri da su se plasirali u plej-of Superlige i da su zauzimanjem petog mesta obezbedili učešće u kvalifikacijama za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Neposredno nakon sinoćnjeg meča sa Partizanom, na kome nisu uspeli da sačuvaju prednos tod dva gola (2:2) Feđa Dudić najavio je da će odmah početi razgovore sa upravom u vezi sa nastavkom saradnje.

Na sreću Kragujevčana, dogovor je relativno brzo postignut i jedino saradnja oročena na svega godinu dana rađa sumnju u perspektivnost dogovora dve strane.

Dudić je tražio od vodećih ljudi kluba da se fond igrača proširi tokom leta, kao i da ne budu prodati svi nosioci igre.

S obzirom na to da će Kragujevčani startovati u kvalifikacijama za plasman u Ligu konferencija 25. jula, klub će imati veoma zahtevan zadatak da oformi ekipu već do sredine juna.

Feđa Dudić zadržao je i kompletan sturčni štab koji će biit ojačan kondicionim trenerom Jasminom Trnovcem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari