Golden Stejt povodom smrti Dejana Milojevića: Tragično za sve nas koji smo imali zadovoljstvo da radimo sa njim 1Foto: STARSPORT

Golden Stejt Voriors, klub u kojem je Dejan Milojević do poslednjeg dana radio kao pomoćni trener, uputio je reči saučešća njegovoj porodici.

„Apsolutno smo shrvani iznenadnim odlaskom Dejana Milojevića. Ovo je tragičan udarac za sve u Voriorsima i neverovatno težak period za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali izrazito zadovoljstvo da radimo sa njim. Tugujemo sa njegovom suprugom Natašom i njihovom decom, Nikolom i Mašom“, navedeno je u objavi Golden Stejt Voriorsa na društvenim mrežama.

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je u 47. godini u bolnici u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara koji je doživeo u utorak uveče.

Milojeviću je pozlilo tokom večere, prebačen je u lokalnu bolnicu u gradu u kojem je njegov klub Golden Stejt Voriors u sredu uveče trebalo da igra utakmicu NBA lige protiv Jute, lekari su ga hitno operisali, međutim, nisu uspeli da mu spasu život.

Dejan Milojević je nakon uspešnih sezona u ABA ligi otišao u Golden Stejt Voriorse, gde je radio kao jedan od pomoćnika treneru Stivu Keru i kao član stručnog štaba osvojio je šampionski prsten 2022. godine.

NBA liga je danas tokom večeri saopštila da je odložen večerašnji susret između Jute i Golden Stejta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari