(VIDEO) Het-trik Mitrovića, peta Benzeme: Šta je obeležilo derbi Saudijske Arabije? 1Foto: EPA-EFE/STRINGER

U velikom derbiju Saudijske Arabije između šampiona Al Itihada i Al Hilala, navijači su bili svedoci uzbudljive fudbalske predstave. Al Itihad je naizgled kontrolisao meč, vodeći sa 3:1, ali su se stvari brzo promenile…

U jednom od najupečatljivijih trenutaka utakmice, Karim Benzema je postigao fantastičan gol petom, dodatno podižući napetost na terenu. Sergej Milinković-Savić, inače stabilan na sredini terena, napravio je retku grešku koja je dovela do trećeg gola za Al Itihad.

Međutim, tada je do izražaja došao srpski napadač Aleksandar Mitrović. Sa tri uzastopna gola, Mitrović je izjednačio rezultat na 3:3 i doneo svojoj ekipi nadu u preokret.

Vrhunac je stigao kada je Sergej Milinković-Savić napravio spektakularnu asistenciju za veliki preokret. Al Hilal je stigao do prednosti od 4:3 i time okončao dramu protiv šampiona Al Itihada.

Ovaj derbi će ostati upamćen po uzbudljivim trenucima na terenu, a pokazao je da fudbal u Saudijskoj Arabiji ima veliki broj talentovanih igrača koji mogu uzbuditi strasti navijača širom zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari