Hezonja posle trijumfa Reala u finalu Evrolige: Niko na svetu nema to što ima Real Madrid 1Mario Hezonja i Džanan Musa. Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

 

Košarkaš Reala Mario Hezonja rekao je nakon pobede njegovog tima nad Olimpijakosom (79:78) u finalnoj utakmici Evrolige da je madridski klub pokazao da ima šampionski mentalitet.

– Prelepo biti u ekipi koja ne odustaje i bori se do kraja, koja ima glad za pobedama i za titulama. I moj mentalitet je isti takav, pa sam se brzo navikao i srećan sam što sam dobro odabrao ekipu. Ljudi moji mi nemamo igrače, prvo smo imali previše igrača i sada ih nemamo dovoljno – rekao je hrvatski košarkaš.

On je dodao da je novi šampion napravio podvig od trenutka kada je gubio u četvrtfinalnoj seriji sa 2-0.

– Pobedili smo na pet eliminacijon utakmica za redom do danas. Niko na svetu nema to što ima Real Madrid i to ne govorim jer sam tu nego su uvek živi i uvek se vraćaju i to se vidi. Kada igrač kao ja, koji imam takve karakteristike, to tvrdim onda je sigurno jednostavno igrati sa ovakvim ljudima – rekao je Hezonja i dodao:

– Real je takav klub. Iznenadio sam se da i fudbaleri, i mi i fudbalerke imaju isti mentalitet i glad za titulama. Jednostavno je igrati ovde i biti član ovakvog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari