Hvang ponosan na svoju partiju protiv Mančester sitija: Moramo da zaboravimo Ligu šampiona i da pobedimo u derbiju 1Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang rekao je posle utakmice u kojoj su crveno-beli izgubili od Mančester sitija (3:2) da je ponosan na svoj tim i na sebe.

Vezni fudbaler srpskog šampiona postigao je prvi gol, a potom asistirao Kataiju za konačan rezultat duela poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona.

– Ponosan sam na tim, jer smo pritiskali do kraja i pokušavali. Nismo uspeli da dođemo do rezultata, ali sam ponosan na to što sam pogodio protiv jednog od najboljih timova na svetu. Moramo da zaboravimo na Ligu šampiona, i da se fokusiramo na Superligu. Pred nama su dve veoma važne utakmice – rekao je Hvang.

On je dodao da se Crvena zvezda se sada okreće domaćem prvenstvu i rekao je da je cilj da se osvoji šest bodova u preostale dve utakmice jesenjeg dela šampionata.

– Moramo da pobedimo, pogotovo derbi. Svesni smo da nas u subotu očekuje važna utakmica, a onda i u sredu. Dve pobede je ono što želimo, a uzbuđen sam što ću igrati svoj prvi derbi – zaključio je Hvang.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari