I Natho besan na sudiju: Nije moguće šta je uradio danas... (VIDEO) 1Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Organizator Partizanove igre Izralelac Bibras Natho, koji je u 173. večitom derbiju ušao uigru tek u 88. minutu, ali dok su crno-beli još imali vođstvo, ogorčen je suđenjem.

Njegovo smatranje da je glavni arbitar stao na stranu Crvene zvezde i da je neposredno zaslužan za njenu pobedu (3:2) pobedoninim pogotkom iz penala na liniji je s klupskim saopštenjem izdatim odmah posle meča.

„On nije glavni akter. Igrači Crvene zvezde i Partizana jesu. Sudije su svaku utakmicu ovde glavni akteri. Nije koguće šta je uradio danas. Neće da gleda VAR jer zna da je pogrešio. I svi ćute. Mi igrači moramo da kažemo šta je istina“, izbijala je ogorčenost iz Natha u iščekivanju da se  fudbaleri Partizana sa Zvezdinog stadiona upute u Humsku.

„Danas je samo jedan čovek pobedio. Ovo je druga utakmica da dolazimo ovde i da on radi svoj šou. Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su glavni akteri, ne on. Ako niko neće o tome da priča, mi ćemo o tome da pričamo. Ovo je neverovatno, nije želeo da pogleda VAR (kod trećeg gola Zvezde) jer je znao da je pogrešio“, rekao je Natho i dodao burno:

„Dosta je! Ovde sam pet godina i niko ne priča o problemima. Svi govore: sve je u redu, ajde, ajde, idemo. Ne, nije u redu, dosta je više. Borimo se za klub, borimo se za navijače, a onda dođe sudija i ukrade nam sve. Naši navijači su bili u pravu. Trebalo je da izađemo sa terena kada nije hteo da pogleda VAR. Izvinjavam im se ovim putem. Ja sam trebao da povedem igrače van terena. Ono što se dešava ovde je previše“.

Još uvek nije poznato da li će Partizan izaći na teren u sredu, a Natho je dao svoje mišljenje o tome da li je Ilić trebalo da sudi ovaj derbi:

„Imam 36 godina i dosta sam uradio u karijeri. Ako žele da me kazne neka me kazne. Ovo je previše. Ovaj sudija je trebalo posle prethodnog derbija da bude udaljen dva meseca, a oni su mu dozvolili da ponovo sudi derbi. Ovo se samo u Srbiji dešava“, bio je besan Natho.

Za kraj, Natho je pred meč u sredu poručio:

„Svaki derbi je važan. Igraćemo i borićemo se, ali to nije ni važno na kraju“, rekao je Natho.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari