Igor Duljaj: Nikad neću biti problem za klub, ljudi ne znaju šta se dešavalo iz kulisa

Ostavite komentar


  1. Pokusavam da razumem sta to Partizan igra, od kada si ti trener, i nikako mi ne uspeva. Da li si video juce kako fudbal moze biti jednostavna i lepa igra i sa osrednjim igracima kad imaju normalnog trenera (TSC).

  2. Propadanje kluba je višegodišnje, a ti si jedan od značajnih aktera. Skrećeš pažnju sa osnovne činjenice da si zaista loš trener i tu činjenicu ništa ne može popraviti. Partizan, sa šest stranaca, protiv TSC-a je izgledao jadno, kao mali klub iz predgrađa. Bedna igra tokom čitavog prvenstva.

  3. Kome jos od , ali stvarnih navijaca Partizana nije jasno da: Nejede se supa VILJUSKOM, niti PRAZNOM kasikom ! Lako je Gvardioli, on pisne, oni mu ispune zelju ! Fudbalski klub “ Partizan“, godinama NEMA sposobne u Upravi ! Pa nemoze svaka susa da radi posao STRATEGA ! Najbezobzirnije je sve svaljivati na trenera. Pa koji je taj da ne zeli da sa svojim timom pobedjuje gotovo svaku utakmicu? Duljaj je zasigurno jedan od takvih. Ali neigra on, igraju oni sa kim raspolaze, a dali ti isti imaju znanje i sposobnost ? Poduze vreme Partizan nema kako upravu , tako ni fudbalere znalce fudbalske igre. E zbog toga nema ni rezultata. Recite mi i jednog u Upravi. vrednog te stolice u kojoj sedi, recite mi !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.