Rastanak se primakao: Sferopulos otkrio koji igrač je na izlaznim vratima Zvezde jer je sam sebe izbacio iz tima 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde otkrio je zašto Šabaz Nejpir nije bio u sastavu za utakmicu protiv Real Madrida u Evroligi.

„Šabaz Nejpir je u pregovorima oko prelaska u drugi tim, i zbog toga je pitao da ne igra“, rekao je trener crveno-belih Janis Sferopulos posle utakmice.

„On se neće vraćati u tim. Jutros je došao i rekao mi je da neće da igra jer ne želi da rizikuje povredu. Sam sebe je izbacio iz tima“, rekao je Sferopulos.

Novinare je zanimalo da li je ekipa u potrazi za novim igračima, a Sferopulos je rekao da će dovesti samo ukoliko mogu da doprinesu kvalitetu ekipi.

„Nejpir do sada nije doprineo dovoljno ovom timu i gledajući s te strane, nismo mnogo izgubili. Imamo Nedovića, ali dobro, večeras nije odigrao najbolje. Naravno, tražimo igrače koji mogu da doprinesu kvalitetu ekipe, a ne samo da dovedemo i kažemo da smo doveli. Kontaktirali smo nekoliko klubova, ne samo u Evroligi, već i Evrokupu i Ligi šampiona, ali niko neće svog najboljeg igrača da proda“, rekao je Sferopulos.

Crvena zvezda je poražena na svom terenu od Reala 72:58 u 15. kolu Evrolige.

Zvezda je sada na učinku 5-10, dok Real ima 14-1.

Zvezda u narednom kolu igra protiv Makabija, a Real protiv Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari