Jirgen Klop: Sledeće sezone je finale u Istanbulu? Rezervišite nam hotel 1EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Liverpul nije uspeo u nameri da u Parizu po sedmi put osvoji Ligu šampiona. Real je na kraju slavio (1:0), međutim Jirgen Klop, menadžer „crvenih“, uprkos razočaranosti, uveren je da će njegovi puleni uskoro imati još jednu priliku da se domognu „uška“.

Jeste Liverpul imao više šansi; tačno je i da je Tiboa Kurtou naterao da napravi čak devet odbrana, od kojih su neke bile fantastične.

Jirgen Klop je treći put predvodio Liverpul u finalu Lige šampiona, a u Parizu je drugi put izgubio od Reala, posle finala 2018.

„Imam snažan osećaj da ćemo se ponovo plasirati u finale. Momci su konkurentni. Imaćemo izvanredan tim sledeće sezone“, uveren je Klop.

Menadžer Liverpula upitao je novinare gde je finale sledeće sezone.

„Gde je finale sledeće sezone? Istanbul? Rezervišite hotel.“

Nemac je istakao da su njegovi igrači postigli mnogo.

„U svlačionici u ovom trenutku niko nema osećaj da je ovo bila sjajna sezona u ovom trenutku. Možda nam je potrebno nekoliko sati da to shvatimo. Odigrali smo dobru utakmicu, ali ne savršenu. Momci su pokušali sve, posebno nakon gola rivala. Tada smo igrali kako smo želeli da igramo i pre pogotka Reala.“

Utiske po završetku susreta sumirao je i Endi Robertson, škotski defanzivac.

„U svlačionici je tiho. Tako je kada izgubite u finalu. Imali smo šanse, ali naišli smo na neverovatnog golmana. Iskreno rečeno, mogli smo i mi da igramo bolje. Tim smo za presing što je funkcionisalo, ali smo onda uhvaćeni u neželjenoj situaciji. Primili smo gol na drugoj stativi i to je fudbal. Teško je vratiti se u igru protiv veoma iskusnog tima.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari