Jović: Nisam dobio prave informacije, izvinjavam se ako sam nekoga ugrozio 1Foto: EPA-EFE/ JUANJO MARTIN

Fudbaler Real Madrida Luka Jović rekao je danas da nije dobio tačne instrukcije o ponašanju u izolaciji po dolasku iz Španije i izvinio se ako je nekoga ugrozio.

Jović se iz Španije vratio u Srbiju i nije ostao u obaveznoj izolaciji, zbog čega će protiv njega biti podignuta krivična prijava.

On je rekao da je pre odlaska iz Španije njegov test na korona virus bio negativan, a i da je isto bilo i kada je došao u Srbiju.

Jović je rekao da mu je krivo što je on glavna tema ovih dana i što se piše o njemu, a „ne o glavnim junacima krize doktorima i svim medicinskim radnicima“.

Jović: Nisam dobio prave informacije, izvinjavam se ako sam nekoga ugrozio 2

„Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem, dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam testiran i bio sam negativan na korona virus“, naveo je Jović na društvenim mrežama.

On je rekao da nije dobio prave informacije o samoizolaciji.

„Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno obavili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno“, naveo je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari