Kako treba da izgleda foto robot novog selektora?

Ostavite komentar


  1. Ukratko – kod nas se fudbal igra radi lične koristi nekoliko mafijaši i mešetara. Zarada tih likova direktno zavisi od toga da li njihov igrač redovno igra za reprezentaciju ili ne igra. Državna reprezentacija Srbije ne služi tome da nas na najblji način predstavlja, već da podiže cenu nedoraslim, nedovoljno kvalitetnim igračima ili igračima kojima je potrebna promena kluba (jer sede na klupi)…
    Dokaza za sve ovo ima dovoljno – samo da navedem da najbolji igrač Brazila godinama nije pozvan u reprezentaciju Srjije, Rambo Petković – treba li dalje?
    Obzirom da sve ovo znaju svi ozbiljni treneri, oni ne žele da prihvate da rade za diletantene verujem da možete naći ozbiljnog čoveka u fudbalu koji bi prihvatio da mu Kokeza govori koga da zove u tim. Tako je u svim granama društava, ozbiljni ljudi odlaze u neke normalne zenlek, neće da se petljaju sa ološem. Zato smo tu gde jesmo, u Vučićevom zlatnom dobu

  2. Mnogo je trenera prošlo i ništa se nije promenilo,i sledeći neće ništa uraditi,čini mi se da nam ni najbolji i najsuplji trener na svetu ne bi pomogao,problem je na drugom mestu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.