Crvena zvezda je i na drugom pripremnom meču u Budvi zabeležila pobedu, posle Zete kapitulaciju je ovog puta na terenu Grblja u Radanovićima pred oko 1.500 gledalaca položila Sutjeska iz Nikšića – 3:0.


Prvi gol postigao je u 31. minutu Dejan Milovanovića sa 20 metara, kad je lopta posle njegovog udarca pogodila jednog defanzivca Sutjeske i završila u mreži.

Preostala dva pogotka delo su Andrije Kaluđerovića, koji je prvo u 77. minutu iskoristio dubinski pas Ognjena Koromana, a u 89. minutu potvrdio pobedu na asistenciju Slavoljuba Đorđevića.

– Zadovoljan sam. Moji fudbaleri su ispoštovali kretnje i imali veliku želju. Kod svih je vidljiv napredak u igri, ali i u kolektivnom ponašanju na terenu. Ponavljam da me rezultat ne zanima, ali da je dobro zbog igrača kad pobeđujemo – rekao je trener Zvezde Robert Prosinečki posle drugog kontrolnog meča u Crnoj Gori.

Crvena zvezda je meč počela u sastavu Dmitrović, Reljić, Tošić, Đorđević, Ninkov, Isah, Milovanović, Evandro, S. Srnić, Vešović, Trifunović. Još su igrali i Stamenković, Ignjatijević, Lazović, Koroman, Binić, Kadu, Jevtić, Mijailović i Kaluđerović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari