Kampaco posle debija za Zvezdu: Obećavam navijačima da ću uvek davati sve od sebe za ovaj klub 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco rekao je posle debija za svoj novi klub da je oduševljen dočekom koji su mu priredili navijači.

Prilikom predstavljanja igrača pre početka meča u kojem su crveno-beli u 12. kolu ABA lige pobedili Borac (86:57), publika je Kampaca pozdravila ovacijama, a navijači su istakli i argentinske zastave.

„Bio sam nervozan, uzbuđen… Probudio sam se jutros i samo sam hteo da igram. Dao sam energiju, donosio dobre odluke i veoma srećan što sam odigrao meč. Video sam i tri argentinske zastave u publici, to je ludilo. Možda ih uskoro bude i više.“, rekao je plejmejker Zvezde.

Utakmicu u dvorani „Aleksandar Nikolić“ posmatrala je i Kampacova porodica, a po njenom završetku na parketu su se našle ćerka i supruga argentinskog reprezentativca.

Kampaco posle debija za Zvezdu: Obećavam navijačima da ću uvek davati sve od sebe za ovaj klub 2
Foto: Pedja Milosavljevic

„Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima i poručujem im da ću uvek davati sve od sebe na svakom meču. Moramo da uživamo kao što ljudi uživaju da gledaju ovaj tim“, dodao je Kampaco.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari