"Nisam video golove": Miloš Veljković nije hteo da detaljiše na selektorovu izjavu o "amaterskim" reakcijama zadnje linije 1foto: Starsport

Štoper reprezentacije Srbije razočaran ispuštenim trijumfom u meču sa Kamerunom (3:3).

Prvi od tri primljena pogotka ide najviše, čini se, na dušu Miloša Veljkovića.

„Ne znam. To je sve brzo došlo. Analiziraćemo utakmicu još, videćemo šta se tačno desilo. Nisam još video golove. Ali kad lopta dođe na prvu stativu, a neko je okrzne, teško je reagovati. Mora bolje da se reaguje svakako… Ali kažem – kad je neko okrzne, tad je napadač u prednosti, teško je…“, kazao je defanzivac Verdera.

Glavna tema nakon današnje utakmice drugog kola G grupe jeste taktika s visoko postavljenom zadnjom linijom našeg tima, čak i kada se povelo sa 3:1.

„Kod gola smo imali loptu gore, kada je lopta gore kod Tadića, Mitrovića, Sergeja na njihovih 16, ne možemo mi iz odbrane baš da budemo kod nas na 16, moramo da izađemo na centar. E, sad, šta se tačno desilo, videćemo… Kad je otvorena lopta moramo da se vratimo svi. Ne smemo da igramo na ofsajd“.

Selektor Dragan Stojković je prigovorio zadnjoj liniji za „nepotrebno izlaženje“ i „amaterske“ reakcije kod poslednja dva pogotka rivala.

„Nisam video još golove…“, bilo je jedino što je Veljković hteo da izusti na tu temu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari