Kevin Panter poručuje: Nisam izazvao incident 1Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nije mogao da istrpi očiglednu provokaciju Serhija Ljulja, ali ni reakcija Kevina Pantera nije bila razlog za neumerenu agresivnost košarkaša Real Madrida.

Na 1:40 pre kraja druge utakmice, meč je praktično bio rešen. Partizan je imao ubedljivih 95:80 i umesto da se mirno duel privede kraju, Serhio Ljulj je krajnje nesportski napravljenim faulom doveo do toga da na parketu nastane opšti metež u kojem je najdeblji kraj izvukao Dante Egzum.

Australijski reprezentativac doživeo je povredu prsta na nozi, usled divljačkog, rvačkog zahvata Jabuselea.

Kevin Panter je bio vinovnik incidenta, s obzirom na to da je na njemu ljulj napravio pregrub i krajnje bespotreban faul. Amerikanac nije mogao da istrpi udarac, odmah se uneo u lice Ljulju, došlo je do obostranog odgurivanja koje je poprimilo formu opšteg meteža i obostranog udaranja igrača obeju ekipa.

Pantera su, po završetku meča, isprovocirali određeni natpisi na društvenim mrežama zbog kojih se i oglasio: “ Nisam započeo to s*anje, ućutite!“, napisao je američki košarkaš na Tviteru, na šta se potom nadovezao i njegov saigrač Džejms Naneli:“Upravo! Klikbejt, kao i obično“, dodao je Naneli.

– Ljulj je sve započeo. Nisam iznenađen što ste napravili ovakav naslov – saglasan je i Malkolm Dilejni, bivši igrač Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari