Egzum oduševljen dočekom na aerodromu: Šest je ujutru, a svi su tu 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Vratili su se košarkaši Partizana u Beogradu sa kapitalnih 2-0 iz Madrida. Samo formalnost deli crno-bele od mesta na Fajnal-foru, što je još više nagnalo navijače srpskog velikana da pokažu ljubav prema pulenima Željka Obradovića.

Nažalost, Dante Egzum doživeo je povredu usled neshvatljivog i divljačkog poteza Jabuselea koji ga je rvačkim zahvatom, s leđa, oborio na parket, usled čega je australijski reprezentativac doživeo povredu prsta na nozi.

Zbog prekida na 1:40 do kraja utakmice, koji je izazvan krajnje nesportskim potezom Serhija Ljulja, koji je „sikiricom“ želeo da faulira Kavina Pantera, koji je naseo na provokaciju i naknaodm reakcijom samo zapalio iskru netrpeljivosti koje se munjevito rasplamsala na parketu.

Sudije su, zbog činjenice da su u trenutku prekida svi igrači i jednog i drugog tima bili na parketu, odlučile da proglase trijumf Partizana rezultatom koji je bio na snazi u momentu kada je došlo do opšteg meteža na parketu (80:95).

Kapitalnih 0-2 iz Madrida, ali i čitav događaj na 1:40 pre kraja meča, motivisao je navijače Partizana da u šest ujutru dočekaju sovje miljenike na aerodromu „Nikola Tesla“.

– Ovo je neverovatno. Sada je šest ujutru i oni su svi tu, ovo je neverovatno. Sviđa mi se – podelio je utiske Egzum razgovarajući sa novinarima Telegrafa.

Ništa preciznije nije mogao da kaže u vezi sa povreodm tetive nožnog prsta, odnosno, da li je u pitanju istegnuće ili prelom.

– Pričaćemo o tome kasnije, videćemo… Ko zna, ko zna.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari