Kirjos opet „bocka“ Novaka

Problematični australijski teniser otkazao učešće na US openu

Ostavite komentar


    1. Ti nazivas ovog ulicara „intelektualac“. Covek ima mali odmor od skole, ne zna ni sta znaci rec kultura i pristojnost, jednom recju baraba. On se bori za svoj narod? On kao da vodi politicku kampanju za predsednika. Dosadio je i bogu i ljudima, drzi lekcije svima samo se Federeru uvlaci. Ne skida se sa socijalnih medija, covek nista do sada znacajno nije osvojio u karijeri (a verovatno nikad i nece) a glumi svetsku savest.

  1. I meni, svojim izgledom kao i ponašanjem liči na nekog teškog intelektualca. Tipična jajara sa ovih rpstora, sličan onom Tomiku, koji je, čini mi se, isto kao i Kirijos bio „veliki“ Australijanac. Ovaj čovek je, za mene, oličenje primitivizma i ružnoće u svakom smislu te reči. Ima stav, i kreće se, poput onih čupavih hijena.

      1. Ne zameram Vam. Samo ste ljubomorni na novac i uspehe Novaka Djokovića ili, kako ga ljudi slični Vama drugačije zovu, „udaračem loptica“?! Kao posledica te ljubomore javlja se pakost, što nije ništa neobično.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.