Klub tone, uprava se češlja

U Partizanu dan posle "priznali" da kazna UEFA nije uslovna, ali je drakonska

Ostavite komentar


  1. Od klubova, Zvezde i Partizana, ostalo je samo ime, a sve ostalo je zloupotreba, laž i prevara. Namera prevaranata da iskoriste ta slavna imena klubova za svoje nečasne potrebe. I ništa drugo, braćo moja, iskreni stari navijači !

  2. Postadosmo Severna Koreja- da novinari nisu bili uporni, ovi bi nas lagali do jeseni, verovatno i namestili neko "žrebanje", pa i rezultate u LŠ ili Kupu Evrope, pa bi kao kod braće iz Koreje pobeđivali Brazil (ili Real ili Barselonu) u finalu sa 6:0… Vučić je uništio opoziciju, sada i Partizan, Srbija propada, još da Šešelj postane predsednik i da zaratimo…za tu nesposobnu, krvožednu i sotonsku ekupu idealno…

  3. Da li je našoj pravdoljubivoj javnosti sad malo jasnije zašto Vučić hoće samo i po svaku cenu
    Vučelića na svim ključnim mestima u Partizanu…

  4. Dok su Vučelić, Veljić u upravi PARTIZANA neću navijati za taj klub a to iz razloga što sam uvek podržavao samo pristojan svet.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.