Ko se na šta kladio 1Foto: STARSPORT

Nakon svega što se izdogađalo posle utakmice sa Partizanom u kojoj su Vranjanci pretrpeli poraz od 0:6, i pretnji koje su na račun golmana Uroša Đurića izrekli pojedini funkcioneri kluba u sve se umešala kriminalistička policija iz ovog grada.

Prema nezvaničnim informacijama izjave o celom slučaju daće suspendovani golman Uroš Đurić, kao i predsednik i trener Dinama Dragan Antić Recko, koji se takođe nalazi pod suspenzijom disciplinskih organa FSS od petnaest meseci. Policija će uzeti i izjavu od v. d. trenera Radmila Jovanovića koji je golmanu Dinama prorekao „kraj karijere“.

U Vranju se može čuti da je „nekolicina fudbalera Dinama na kladionici odigrala kombinaciju da će njihov tim protiv Partizana u prvom poluvremenu primiti dva i više pogodaka“, što će verovatno biti i dodatni predmet pokrenute policijske istrage.

Od plasmana u Super ligu Srbije, fudbalski klub Dinamo se nalazi u žiži fudbalske javnosti po (ne)fudbalskim stvarima u kojima je prednjačio suspendovani predsednik i trener Antić, ali i pojedini funkcioneri kluba. Na meti su bili novinari, gradski funkcioneri, a potom i funkcioneri FS RIS, FSS i fudbalske sudije, da bi se ovaj ružni fudbalski krug zatvorio optužbama na račun igrača za navodno „nameštanje utakmice“ protiv crno belih. Pored policije o aktuelnom stanju u jednom od članova prve srpske fudbalske divizije očekuje se i zvanični stav nadležnih iz FSS, jer ono što prati debitantski nastup kluba iz Vranja u Super ligi već je načelo ugled i regularnost samog takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari