"Konačno smo imali sreće u poslednjem napadu": Duško Ivanović zadovoljan odbranom protiv Valensije 1EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Trener Crvene zvezde analizirao dobijenu utakmicu Evrolige.

Crveno-beli su na terenu Valensije ostvarili devetu pobedu u elitnom košarkaškom takmičenju ove sezone (75:77), a Duško Ivanović se osvrnuo na uzbudljivih 40 minuta 17. kola.

„Utakmica je bila baš baš teška. Igrali smo protiv ekipe koja je veoma talentovana u napadu i koja igra sjajno u tranziciji, a unutrašnji igrači su veoma dobri. Celu utakmicu smo igrali sjajnu odbranu, ali imali smo problem u poslednjih pet minuta.

U napadu nemamo jasne ideje kako da damo lake poene. Konačno smo imali malo sreće u poslednjem napadu, nasuprot prethodnoj utakmici protiv Barselone“, prokomentarisao je crnogorski stručnjak.

Španske medije je zanimalo da čuju i mišljenje trenera Crvene zvezde povodom zabrane Evrolige da registruje nove igrače i trenere, pa tako ni skupo plaćenog Fakunda Kampaca.

„Šteta je za sve što Kampaco ne igra, ne samo za Zvezdu, već za sve koji gledaju Evroligu. Ljudi žele da gledaju najbolje igrače, ali moramo da se borimo bez njega, biće teško, ali moramo da se se borimo“, smatra Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari