Košarkašice Srbije na prijemu u Vladi

Ostavite komentar


  1. To sa prijemima u vladi i predsednistvu je preterano, pogotovo za bronzu na evropskom prvenstvu. stice se utisak da je u srbiji sport najvaznija delatnost. Od vlade ce dobiti nagarde od desetina hilj evra i penzije od 500 evra minimum od 40. godine, kao da su ne znam kako zaduzili zemlju. Da se tako radi i u drugim drzavama, penzije kao nagrada, i razumeo bih, ali samo u srbiji je to presedan. Nekako, to nije fer prema ljudima koji uplacuju u PIO fond ceo zivot za penziju od 200 evra od 65 godine. E to je pitanje za vladu srbije.

  2. Da povratiš na lakat….. Ogadiše mi sport….. Samo se Nole drži po strani, pa ga ne vole….Očigledno ministri imaju višak vremena, pa ga troše na glupave prijeme, gde tuđe uspehe predstavljaju kao svoje… Sramota je što su sportisti, očigledno, moraju to da rade… U suprotnom……. Bruka….

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.