Krstajić: Ništa ne zameram igračima 1Foto: Starsposrt

Posle poraza od Brazila i eliminacije sa Svestkog kupa u Rusiji selektor našeg tima Mladen Krstajić je čestitao igračima na zalaganju, odnosu i borbenosti u duelu protiv petostrukog prvaka sveta.

Čestitam Brazilu na plasmanu, ali i svojim igračima na zalaganju, odnosu i borbenosti protiv velikog Brazila. Oni su velesila, ali smo i mi imali periode dobre igre kod 0:0 i 0:1, međutim nismo uspeli da iskoristimo prilike, rekao je Krstajić.

Dodao je da nema šta da zameri igračima.

Mislim da su zaslužili veliko poštovanje cele Srbije i kući treba da se vrate uzdignutog čela, kazao je Krstajić na konferenciji za medije.

Na konstataciju da se selektor Brazila veoma radovao posle prvog gola, Krstajić je istakao da je Tite, bez obzira što je znao da su favoriti, bio svestan da Srbija ima sjajne igrače.

U prvom poluvremenu smo sjajno stajali u odbrani, osim u situaciji kada smo primili gol, jer takva lopta ne sme da prođe u ovakvim utakmicama, ali teško je voditi računa o ovakvim igračima kakve ima Brazil, ocenio je Krstajić.

Selektor je zahvalio igračima na sjajnom odnosu koji su imali.

Moram da se zahvalim igračima na saradnji koju smo imali. Bili su neverovatni, posle ovako teških sezona su odigrali dobro i mogu da budu ponosni. Došli smo da se pokažemo u što boljem svetlu jer nismo osam godina učestvovali na svetskim prvenstvima. Dali su maksimum, mada je bilo situacija gde smo mogli bolje, rekao je Krstajić.

Na pitanje kakva mu je konačna ocena nastupa u Rusiji, Krstajić je ocenio da smo sve tri utakmice odigrali dobro i kvalitetno, ali nas je poraz protiv Švajcarske sasekao, zbog čega je bilo teško igrati protiv Brazila. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari