Lalatoviću nejasan lak poraz Kolubare 1Foto:Nenad Mihajlovic

Trener Radničkog1923 posle remija protiv Mladosti „skenirao“ meč u Lazarevcu.

Nekoliko sati pre 0:0 u duelu Lučanima, takmac Kragujevčana u borbi za opstanak u fudbalskoj Superligi – Novi Pazar prilično glatko je slavio na terenu Kolubare (1:3), što je privuklo pažnju Nenada Lalatovića.

„Kao što vidite, danas svako svakog može da pobedi, danas jedna Kolubara gubi već posle 20 minuta od Pazara 0:3, tako da, jednostavno, neke stvari su tako malo nejasne. Ali i da svako svakog može da pobedi. Pazaru naravno, od sveg srca želim da ostanu u ligi, jer oni to apsolutno zaslužuju, kako klub, tako i njihovi navijači. A Kolubara, šta se danas dešava sa Kolubarom, to ne mogu da shvatim“, prokomentarisao je poznati stručnjak ishod drugog susreta.

Posle pomenutih mečeva 3. kola plej-auta, Pazarci i Kragujevčani imaju po 32 boda, s tim da je Radnički 1923 jedno mesto ispred (13) ekipe iz grada na Jošanici.

„Mi želimo da ostanemo u tom priključku, da ne ispadnemo iz lige. Ima posle ove utakmcie još četiti do kraja i biće teško“, rekao je Lalatović, doveden u zadnji čas da pokuša da spasi povratnika u SLS od ponovnog ispadanja u niži rang takmičenja“, rekao je trener brojnih domaćih klubova koji se u Srbuiju vratio posle kratke epizode u Saudijskoj Arabiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari