Lebron hteo da se izvini Stjuartu 1Foto: BETA/ AP PHOTO/ MARK J. TERILL

Ružne scene, neprimeren potez Lebrona Džejmsa i direktan udarac laktom u lice Ajzee Stjuarta dugo će provejavati NBA terenima. Korpulentnog centra je toliko zaboleo dobijeni udarac da je nekolicina ljudi iz kluba morala da ga obuzda i spreči u nameri da se obačuna sa Lebronom. Na kraju su obojica suspendovana i novčano kažnjena, ali važnije od svega jeste gest koji je Džejms napravio posle utakmice.

Shvativši da je pogrešio, ma koliko je njegov potez delovao ishitreno, nepromišljeno i u afektu, Lebron je posle utakmice pokušao da stupi u kontakt sa prošlosezonskim rukijem Detroit Pistonsa.

I pre nego što je saznao za suspenziju od jednog meča neigranja, i novčanu kaznu u iznosu od 284 hiljade dolara, Džejms je još u svlačionici pokušao da sazna broj telefona mladog centra, poreklom sa Jamajke.

Njegova je želja bila da se Stjuartu izvini, najiskrenije, s obzirom na to da mu je udarcem praktično zatvorio desno oko i rasekao arkadu.

Američkim novinarima je ostalo nepoznato da li je Lebron, na kraju, uspeo u toj nameri, ali je i sam pokušaj Džejmsa lep gest i naznaka eventualnog pomirenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari